30
de maig
del
2019
Actualitzat
a les
10:47h
Ni en dijous ni al vespre. Per aquest mes de juny, la Confraria de Vins del Bages ha fet un canvi de dinàmica en els tastos que organitza i n'oferirà un el dissabte -dia 1- al migdia. Segons els mateixos membres de l'entitat expliquen, "hi havia diversos socis que ens havien demanat de fer alguna activitat no nocturna". És per això que, amb la voluntat d'acontentar-los, van contactar amb l'empresa d'enoturisme i experiències La Gastronòmica perquè els fes una proposta atractiva per dur a terme a la comarca.
El resultat es podrà veure, tastar i escoltar aquest dissabte, a l'església de Sant Andreu de Castellnou de Bages. A partir de les dotze del migdia, aquesta parròquia del segle XI es convertirà en l'escenari d'un tast de vins de l'Empordà amb la música en directe de la violoncel·lista Anna Caner. La responsable de dirigir el maridatge serà la sommelier Clara Antúnez, que proposarà, als assistents, degustar els vins elaborats pel celler familiar Roig Parals, de Mollet de Peralada: el Mallolet Rosat, amb garnatxa negra de vinyes velles (2018); el Camí de Cormes amb garnatxa Roja (2017), i el Camí de Cormes amb samsó de vinyes centenàries (2016).
Un cop acabat el tast, l'activitat seguirà amb un dinar-degustació de plats elaborats amb productes de proximitat a càrrec de Dom Bosco.
El resultat es podrà veure, tastar i escoltar aquest dissabte, a l'església de Sant Andreu de Castellnou de Bages. A partir de les dotze del migdia, aquesta parròquia del segle XI es convertirà en l'escenari d'un tast de vins de l'Empordà amb la música en directe de la violoncel·lista Anna Caner. La responsable de dirigir el maridatge serà la sommelier Clara Antúnez, que proposarà, als assistents, degustar els vins elaborats pel celler familiar Roig Parals, de Mollet de Peralada: el Mallolet Rosat, amb garnatxa negra de vinyes velles (2018); el Camí de Cormes amb garnatxa Roja (2017), i el Camí de Cormes amb samsó de vinyes centenàries (2016).
Un cop acabat el tast, l'activitat seguirà amb un dinar-degustació de plats elaborats amb productes de proximitat a càrrec de Dom Bosco.
La proposta d'aquest dissabte té un preu de 40 euros (de 25 euros pels socis de la Confraria) i les inscripcions per a prendre-hi part es poden formalitzar a través d'aquest enllaç.