El BAXI Manresa comença el play-off contra el Real Madrid sense res a perdre

Corey Fisher no s'ha recuperat a temps i seguirà sent baixa

El Real Madrid és el clar favorit davant el BAXI Manresa
El Real Madrid és el clar favorit davant el BAXI Manresa | V. Carretero
29 de maig del 2019
Actualitzat el 30 de maig a les 11:46h
El BAXI Manresa continua els entrenaments per allargar la temporada el màxim possible. Dijous (21.30h) començarà un play-off a priori molt desequilibrat contra un Real Madrid que només opta a la lliga ACB. Paraules com il·lusió i alegria defineixen les hores prèvies a unes eliminatòries que els manresans no jugaven des de feia vint-i-un anys. Després d'una temporada carregada de problemes, el play-off és un just premi a una feina ben feta des de la banqueta i la pista. Durarà el que duri. El què és segur que la valoració de la temporada no dependrà de passar alguna ronda o caure a les primeres de canvi. 

Joan Peñarroya continuarà amb la baixa de Corey Fisher. El nord-americà no s'ha recuperat encara del seu trencament fibril·lar. La resta de jugadors han tingut només dos entrenaments abans de viatjar cap a Madrid. L'objectiu del quadre bagenc és "donar una bona imatge i assemblar-se al màxim a l'equip que ha merescut amb escreix ser al play-off", explica el tècnic del BAXI Manresa. 

Fent un paral·lelisme amb el partit de fase regular, Peñarroya veu encara més dificultats. El BAXI Manresa ja va jugar aquell dia sense Fisher però ara s'hi sumen les baixes de Ryan Toolson i Erik Murphy. L'equip manresà ja s'ha adaptat a aquesta nova situació redefinint els rols que han estat necessaris. La conseqüència ha estat un augment del nivell competitiu els dos darrers partits segons explica Peñarroya a la prèvia. 


El què de moment no preocupa Peñarroya és la participació la temporada vinent en competició europea. El tècnic trasllada la pregunta als dirigents del club però comenta que "exigeix tenir una plantilla diferent però és un gran repte i no ha de ser un problema. Ha de ser una satisfacció. Després de vot-i-un anys, Manresa mereix passejar el seu nom per Europa". 

El Real Madrid arriba com a clar favorit després de ser el primer classificat de la fase regular. Els de Pablo Laso tenen en l'ACB la taula de salvació de la temporada després de les desfetes a la copa del rei i l'Eurolliga. Calen poques presentacions a una plantilla formada per homes com Sergi Llull, Facundo Campazzo, Fabien Causseur, Walter Tavares...
Arxivat a