Stroika serà dissabte un santuari del metal amb Angelus Apatrida, Bellako i We Exist Even Dead

El concert de les tres bandes tindrà lloc dissabte a partir de les 9 del vespre

Angelus Apatrida tocarà dissabte a l'Stroika
Angelus Apatrida tocarà dissabte a l'Stroika | Arxiu particular
Redacció
29 de maig del 2019
Actualitzat a les 16:06h
Arranca el mes de juny a l'Stroika, amb un dels concerts més potents: Angelus Apatrida, Bellako i We Exist Even Dead passaràn aquest cap de setmana per l’escenari de la sala manresana. Dissabte, a partir de les 9 del vespre, començarà un veritable espectacle, en el qual el thrash-metal d’Angelus Apatrida serà el protagonista. 

Encara queden entrades disponibles, que es poden aconseguir en el següent enllaç: entrades.stroika.cat

Angelus Apatrida, màxims exponents del génere

Angelus Apatrida són sinònim de poder, velocitat, ritme i melodia. A més a més, són considerats els màxims exponents del thrash-metal estatal. 

Després de dos llançaments nacionals independents, Angelus Apatrida va signar amb Century Media per llançar els seus últims 3 àlbums: Clockwork (2010), The Call (2012) i el seu més recent treball Hidden Evolution, que va arribar a principis de 2015 i que es va situar en impressionant número 2 en les llistes de vendes espanyoles. Aquest últim treball va portar a la banda per tres gires europees durant aquell mateix any, juntament amb la primera visita a Amèrica del Sud, amb un total de 170 dates en un any. Tornen a l'Stroika per presentar el seu últim treball Cabaret de la Guillotine (Century Media, 2018) que es va situar en el número 4 de vendes de l'Estat Espanyol. 

A més a més, han tingut oportunitat de girar per tota Europa, amb bandes com Arch Enemy, Belisario, Skeletonwitch, Havok, 3 Inches Of Blood, Dying Fetus i molts altres. I recentment, ha donat el salt a Japó, acompanyant als mítics grups Rotting Christ i Havok. 

Bellako, la banda amb projecció que comença a créixer

En el cor de Mataró, va nàixer en 2012 Bellako, una de les bandes de thrashcore metal amb més projecció. La seva pròpia carrera i el seu recorregut ho demostren. 

Imparables, han realitzat diversos tours europeus i festivals estatals com el Resurrection Fest 2018, Entrebateas, Vertigo Rock, Dolmen Fest, Atlas Fest o el Ktatonic Fest. A més, han compartit cartell amb bandes de la talla de Sick Of It All, The Casualties, Biohazard, Deez Nuts, Stray From The Path, Rise Of The Northstars, turnstile, Crystal Lake, Slapshot, Risk It o No Turning Back, entre altres. Mentre que a nivell nacional, han compartit taules amb altres grups consagrats: Def Con Dos, Parabellum, Narco, Crisix, Crim, Angelus Apatrida, Consumo Respecto, Anal Hard, Blowfuse i Rude Pride. 

En aquests moments, es troben presentant el seu nou disc Dimonios. Disc que podem escoltar en directe aquest mateix dissabte a l’Stroika. 

We Exist Even Dead, la nova gran promesa 

We Exist Even Dead es posicionen com la gran promesa del metal. Projecte altament ambiciós que pretén trobar el seu propi espai dintre de l’escena internacional de la música extrema. Al primer cop, és fàcil adonar-se que ells estan fugint dels “purismes” clàssics d’aquest gènere: ells són capaços de mesclar riffs pesats i ritmes frenètics, amb el mestissatge. Soles We Exist Even Dead són capaços d’unir llaços entre el groove i el metalcore. 

Baix aquesta dinàmica, va veure la llum el seu primer EP, Meet No End (Sebastian Sendon, 2016). Dinàmica que van continuar desenvolupant al seu primer LP, Eventide (PLYGRND Strudio, 2018). 

Precisament aquest àlbum és el que estan presentant en directe. Un treball que, a més a més, ha tingut excel·lents crítiques de tothom. Un treball que els ha portat per multitud de ciutats europees.