Maridatge de cava amb caviar, proposta del Petit Celler per aquest dissabte

El tast gourmet començarà a les dotze del migdia i no requereix d'inscripció prèvia

NacióManresa
29 de maig del 2019
Actualitzat a les 11:39h
El caviar serà el protagonista del maridatge del Petit Celler
El caviar serà el protagonista del maridatge del Petit Celler | EPC
El Petit Celler de Manresa ha programat, per aquest dissabte, 1 de juny, un migdia gastronòmic i enològic que tindrà com a principals protagonistes el caviar i el cava. Aquest maridatge d'alt voltatge donarà l'oportunitat, als assistents, de tastar el caviar d'Oscietra, "amb una finíssima textura i notes marítimes amb records d'ametlla amarga", exposen des de l'establiment organitzador. Tot plegat s'acompanyarà de dues copes de cava: un, l'Oriol Rossell Brut Nature, i l'altre, el Mont-Ferrant Berta Bouzy.

L'aperitiu d'aquest dissabte començarà a les dotze del migdia i acabarà, aproximadament, a dos quarts de tres de la tarda. El preu per persona és de 20 euros i no es requereix d'inscripció prèvia.