El quart Agulla Market arriba aquest cap de setmana amb més propostes lúdiques que mai

A banda de les parades de roba i complements i de les food trucks, també hi haurà concerts en directe i espectacles de màgia i animació infantil

L'Agulla Market tornarà al Parc de l'Agulla per quart any consecutiu
L'Agulla Market tornarà al Parc de l'Agulla per quart any consecutiu | ASM
NacióManresa
29 de maig del 2019
Actualitzat a les 9:57h
Aquest dissabte, 1 de juny, tornarà a aterrar, a Manresa, l'Agulla Market, un esdeveniment lúdic, comercial i gastronòmic a l'aire lliure que pretén posar en valor el pulmó verd per excel·lència de la ciutat i fer d'altaveu a iniciatives artístiques i negocis de proximitat. Així, a banda de comptar amb les parades de roba i complements i de les food trucks, la quarta edició del mercat del Parc de l'Agulla (que s'allargarà fins diumenge) incorporarà més propostes lúdiques que mai, amb la música i l'animació infantil com a protagonistes.

Tot plegat començarà dissabte a les onze del matí, moment en el qual s'inaugurarà la quarta edició del mercat i on es donarà el tret de sortida a un taller de manualitats per a infants organitzat pel Parc de la Sèquia. Una hora i mitja més tard, les activitats infantils seguiran amb un Storytime a càrrec de Kids & Us, que és com una hora del conte però en anglès.

Després d'una pausa per dinar (les parades no tancaran) el Màgic Pol agafarà les regnes de l'animació oferint un espectacle de màgia i il·lusionisme per a grans i petits. La jornada de dissabte acabarà amb la música en directe dels Suicide Brothers (a dos quarts de set de la tarda) i amb una discoteca a l'aire lliure on hi sonaran els temes més mítics de la història de la música disco.

Pel que fa diumenge, el matí s'iniciarà amb un altre taller a càrrec dels membres del Parc de la Sèquia. A l'hora del vermut, a dos quarts d'una del migdia, els components del grup Bluebell Duet faran les delícies dels amants del jazz, el pop i la bossa nova. A les cinc de la tarda el Màgic Pol tornarà a trepitjar l'escenari de l'Agulla Market i a dos quarts de set passarà el relleu a la música de Desviaos. Tot plegat culminarà amb una sessió de música enllaunada que punxaran els Funtàstics Deejays.

A banda de les propostes esmentades, al llarg de tot el cap de setmana també hi haurà inflables pels més menuts i una zona per pintar cares.