Sallent celebrarà dijous el seu segon Dia de l'Emprenedoria

A la tarda se celebrarà l'IDAY, el dia de les idees, amb sessions individuals de consultoria creativa estratègica

Sessió d'emprenedoria a Sallent
Sessió d'emprenedoria a Sallent | AjSllt
Redacció
28 de maig del 2019
Actualitzat a les 19:18h
Aquest dijous 30 de maig Sallent celebrarà el dia de l'emprenedoria al viver d'empreses El Salt. De les 9 del matí a les 6 de la tarda, es podrà visitar l'edifici El Salt, es donarà informació dels locals comercials disponibles per llogar a la zona comercial de la vila i s'explicaran les facilitats que ofereix l'ajuntament per obrir un negoci a Sallent.  

A la tarda se celebrarà l'IDAY, el dia de les idees, amb sessions individuals de consultoria creativa estratègica amb l'objectiu d'ajudar a les persones emprenedores a tirar endavant la seva idea o projecte i amb els consells d'un expert en emprenedoria.

De 6 a 8 de la tarda se celebrarà una sessió per conèixer els instruments de finançament alternatiu que estan a l’abast dels emprenedors sense passar pel banc, com el Crowdfunding, l’invoice trading, bootstrapping o els préstecs participatius a càrrec de Marc Fernàndez, empresari, conferenciant, expert en consolidació i creixement d’empreses i fundador de diverses startups. En la mateixa sessió un emprenedor del territori explicarà la seva experiència de crowdfunding amb èxit. En acabat, es farà la cloenda de la jornada amb un networking entre els assistents i un refrigeri. 

Aquesta iniciativa s'emmarca dins l'agenda d'activitats de la 2a setmana de l'emprenedoria que organitza l'ajuntament de Manresa amb l'objectiu d'arribar als emprenedors del Bages.