procés català

Passades les eleccions, l'Ajuntament de Manresa torna a penjar a la façana el llaç groc i l'estelada

Havien estat retirats durant el període electoral per ordre de la Junta Electoral de Zona, i es van substituir per una pancarta amb el text "Llibertat d'opinió i expressió"

per Redacció , 28 de maig de 2019 a les 15:57 |
Estelada i llaç groc, de nou, a l'Ajuntament de Manresa | AjM
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El llaç groc i l'estelada tornen a estar penjats a la façana de l'Ajuntament de Manresa des de dilluns al matí, l'endemà de la jornada d'eleccions mun icipals i europees. El Ple Municipal va aprovar la col·locació d'aquests dos elements a la façana, però el 29 de març passat, en l'inici del període electoral previ a les eleccions del 28 d'abril i del 26 de maig, van ser retirats per ordre de la Junta Electoral de Zona. Aleshores, l'equip de govern va decidir penjar la pancarta amb el lema Llibertat d'expressió i opinió. Article 19 de la Declaració Universal dels Drets Humans, que s'ha mantingut durant el període electoral.

Tal com havia fet fet el govern català al Palau de la Generalitat, el consistori manresà va voler manifestar amb la pancarta el seu desacord amb l'ordre de retirar el llaç groc, l'estelada i altres símbols que la Junta Electoral de Zona li va fer arribar. 

 

Participació