La tragèdia amorosa «Lucia di Lammermoor» farà les delícies dels amants de l'òpera a Callús

L'espectacle es podrà veure aquest dissabte a la tarda a la Rectoria de Godmar

La companyia Sull'Aria de Badalona interpretant una altra òpera a la Rectoria de Godmar de Callús
La companyia Sull'Aria de Badalona interpretant una altra òpera a la Rectoria de Godmar de Callús | Fernando Cañas
NacióManresa
28 de maig del 2019
Actualitzat a la 13:27h
Aquest dissabte, 1 de juny, la Rectoria de Godmar de Callús serà l'escenari de l'espectacle operístic Lucia di Lammermoor, una peça del cèlebre compositor italià Gaetano Donizetti, autor, també, d'obres com Don Pasquale o L'elisir d'amore. En aquest cas, la part interpretativa i musical anirà a càrrec del conjunt Sull'Aria, de l'Aula de Cant del Conservatori Superior de Badalona.
 
Inspirada en l'obra de Walter Scott The Bride de Lammermoor, Lucia di Lammermoor situa el seu argument a començaments del segle XVII, quan  Lucía, una jove escocesa, és obligada, pel seu germà Enrico, a casar-se amb Arturo, un home poderós però que ella no estima. El seu cor pertany a l'humil Edgardo. Malgrat els intents de portar el seu romanç en secret, Enrico el descobreix, i ho enreda tot.
 
L'òpera començarà a dos quarts del vuit del vespre i les entrades per a veure-la (a 10 euros) podran adquirir-se a la mateixa Rectoria de Godmar, una estona abans que comenci la funció o bé anant presencialment a l'Ajuntament de Callús.