El fenomen Sketchcrawl tornarà a l'Estany aquest diumenge

L'activitat serà gratuïta i començarà a les deu del matí des del Centre de Visitants del municipi

L'Estany acollirà, diumenge al matí, una nova jornada d'Sketchcrawl
L'Estany acollirà, diumenge al matí, una nova jornada d'Sketchcrawl | Cercle Artístic Moianès
NacióManresa
28 de maig del 2019
Actualitzat a les 12:59h
Aquest diumenge, 2 de juny, el Centre de Visitants de L'Estany celebrarà el seu quart Sketchcrawl, una activitat lúdica que es practica arreu del món i que pretén que la gent que hi participi dibuixi diversos espais que, en aquest cas, estaran situats en aquest municipi del Moianès. De fet, va ser el poble en qüestió el que va plantar la llavor d'aquesta proposta artística, que actualment ja s'ha dut a terme a pràcticament tots els indrets de la comarca, en vint-i-una ocasions.

La proposta, que compta amb el suport del Cercle Artístic del Moianès, començarà a les deu del matí des del Centre de Visitants de l'Estany. Totes les persones que hi participin -l'activitat serà gratuïta- hauran de dur una llibreta i els estris que facin servir per pintar i dibuixar -ja siguin retoladors, aquarel·les, cera o tintes.

Amb aquests ingredients, els organitzadors de l'activitat els aniran guiant pels diversos indrets del poble que hauran de dibuixar. El recorregut, que comptarà amb parades on el protagonista serà el patrimoni natural i cultural, finalitzarà a les dues del migdia.

Seguint en la línia de les edicions anteriors, tots aquells participants que ho vulguin podran quedar-se a dinar al poble per un preu assequible, gràcies a les sinergies que els organitzadors del certamen han teixit amb els restaurants locals. Els establiments on es durà a terme aquesta oferta seran Ca la Tona  (93 830 31 54); Hostal Grau (93 830 30 51), o el Bar Monestir (93 830 32 53).

Per inscriure's a la jornada cal enviar un correu a estany.dinamitza@estany.cat o trucar al 93.830.30.00.