L'Orfeó Manresà viurà un juny ple d'actuacions amb estrena inclosa

El darrer diumenge de mes presentaran, a la sala petita del Kursaal, el seu darrer espectacle, "Veus de Llum"

L'Orfeó Manresà estrenarà el seu darrer espectacle el darrer diumenge de juny
L'Orfeó Manresà estrenarà el seu darrer espectacle el darrer diumenge de juny | P379
NacióManresa
28 de maig del 2019
Actualitzat a les 10:58h
Quatre concerts són els que té programats l'Orfeó Manresà per aquest mes de juny. El primer tindrà lloc aquest diumenge, dia 2, i s'emmarcarà en la vint-i-tresena edició del certamen Roda Coral, impulsat per la Federació Catalana d'Entitats Corals (FCEC), que enguany es durà a terme a la plaça de l'Església de Salelles i, com sempre, serà gratuït. Tot plegat començarà a les sis de la tarda i comptarà amb la participació de la Coral de Salelles; del Cor Xera de Moià; de la Capella de Música Burés de Castellbell i el Vilar; de la Coral Romança de Callús, i de l'Orfeó Manresà.

Una altra oportunitat per veure la formació de la capital del Bages en directe serà el divendres vinent, dia 7, en el marc d'un assaig obert que oferiran al seu local social (Muralla de Sant Domènec, 1) de nou del vespre a onze de la nit.

La següent cita la tindran durant la celebració de l'Orfeonada a l'Auditori del Conservatori Municipal de Música de Manresa. Serà el diumenge dia 9, a les dotze del migdia, i comptarà amb el concert de final de curs de l'Escola Coral, en el qual també hi prendrà part l'Orfeó. En el marc del recital, es farà un reconeixement a tres persones que han estat al capdavant de l'entitat els últims anys: Lluís Arguijo, director; Lluís Piqué, president, i Antoni Fernández, vicepresident.

Finalment, l'actuació que tancarà el calendari mensual de l'agrupació es durà a terme el diumenge 30, a les vuit del vespre, a la sala petita del Kursaal. Serà en aquest espai on els cantaires estrenaran l'espectacle Veus de Llum, que barrejarà poesia, música i llum. Les entrades per a assistir-hi ja són a la venda i tenen un preu de 8 euros (de 5 pels menors de 12 anys i socis de l'Orfeó). Es poden adquirir a través d'aquest enllaç.