El Casal de Joves El Rkó de Sant Vicenç i el col·lectiu feminista Fem lluita organitzen una festa LGTBI

El proper 28 de juny Sant Vicenç de Castellet programarà la festa Rainbow Party amb la voluntat d'esdevenir un referent a la comarca

Banderes LTBI i trans
Banderes LTBI i trans | Europa Press
Redacció
27 de maig del 2019
Actualitzat a les 16:41h
Rainbow Party és el nom de la jornada festiva i reivindicativa que organitzaran usuaris i usuàriesdel Casal de Joves EL RKÓ de Sant Vicenç de Castellet juntament amb el col·lectiu feminista Fem lluita el proper 28 de juny. En el marc del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+, el municipi proposa una jornada lúdica i pionera al territori amb la voluntat de consolidar-se al Bages de cara a les properes edicions. L'acte consistirà en una trobada oberta a tothom en què es recorreran els carrers del municipi en cercavila a través d'un cercatasques i que finalitzarà amb una festa holly amb música i pols de colors.

Idea dels joves

La idea ha sorgit a partir de les inquietuds de diferents persones sensibilitzades amb la causa i la voluntat de fer visible el col·lectiu LGTBI+ al territori i ajudar a trencar amb els estigmes i actituds discriminatòries que sovint han d'afrontar. La jornada festiva es completarà amb la projecció d'una pel·lícula el 7 de juny a l'Auditori de l'Espai Ateneu, un concurs de fotografia i sessió de monòlegs Consciència a la plaça.

La iniciativa compta amb el suport de les regidories de Joventut i de la Dona i Igualtat de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet.