Mario Casas protagonitzarà «No matarás», el segon llargmetratge del manresà David Victori

L'equip ha iniciat el rodatge de la pel·lícula que es portarà a terme durant sis setmanes a Barcelona

David Victori durant la seva participació al TEDxManresa
David Victori durant la seva participació al TEDxManresa | TEDxManresa
Redacció
24 de maig del 2019
Actualitzat a les 20:06h
El proper llargmetratge del director manresà David Victori, No matarás, comptarà com a actor protagonista amb Mario Casas, que darrerament ha protegonitzat El fotógrafo de Mauthausen i la sèrie Instinto. De fet, l'actor ja ha començat a rodar les primeres escenes a Barcelona.

Produïda per Filmax, No matarás es rodarà a Barcelona durant sis setmanes i s'espera que arribi a les pantalles el 2020. Es tracta d'un rodatge gravat principalment de nit i càmera en mà en el que s'experimentaran nous formats i òptiques. La sinòpsi es basa en si una bona persona, una persona normal del carrer, pot arribar a matar algú, i el principal repte de la pel·lícula és que l'espectador es posi al costat del protagonista.

No matarás és el segon llargmetratge del director manresà David Victori, després d'El pacto (2018), que van protagonitzar Belén Rueda i Darin Grandinetti. Després de ser assistent de Bigas Luna i participar en diversos guions, Victori va fer-se popular quan va guanyar el primer Festival de Cinema de Youtube organitzat per Scott Free (productora de Ridley Scott) i Michael Fassbender.