Més implicació que mai en l'organització del Concurs de Guarniment Floral del Centre Històric

Enguany hi ha un total de quinze punts on és possible inscriure-s'hi

El Concurs de Guarniment Floral torna al Centre Històric de Manresa
El Concurs de Guarniment Floral torna al Centre Històric de Manresa | AjG
NacióManresa
24 de maig del 2019
Actualitzat a la 13:54h
El Comissionat del Centre Històric de l'Ajuntament de Manresa ha triplicat el nombre d'entitats i comerços que col·laboren en el Concurs de Guarniment Floral de Balcons amb l'objectiu d'incrementar la implicació ciutadana en aquesta projecte que arriba a la seva quarta edició. Enguany hi ha un total de quinze punts on és possible inscriure's al concurs i, a la vegada, recollir gratuïtament una planta. La iniciativa es fa realitat conjuntament amb la regidoria de Qualitat Urbana.
 
El concurs (que va arrencar la setmana passada) forma part de les múltiples accions recollides a la campanya Ja és primavera al Centre Històric, que permet visualitzar projectes socials, culturals i gastronòmics per revitalitzar l'espai públic del Barri Antic, Escodines i Vic-Remei.
 
Les inscripcions i recollida de flors per al concurs es poden fer fins 5 de juny a les floristeries Brunea Flors (Muralla Sant Domènec, 34) i Florentium (Plaça Major, 11); a l'Oficina de Turisme (Plaça Major, 10); Casal de les Escodines (Carrer Sant Bartomeu 50-52); al Mercat de les Flors (tots els dijous a la Plaça Europa), i també als comerços del Centre Històric adherits al programa Welcome (que són el Mercat Puigmercadal, Killing Weekend, Farmàcia Anna Solé, Toc Toc La Shop, Laida, Quinze i Puigbertran) i a les associacions de veïns del Barri Antic, de les Escodines i de la plaça Gispert i Rodalies.
 
El jurat determinarà els guanyadors després d'una passejada pels balcons participants. Els premis es lliuraran en el decurs de les Festes del Barri Antic. Consisteixen en dues entrades per al Teatre Kursaal, dues per al Bàsquet Manresa (temporada 2019-20), dos abonaments mensuals per a les piscines municipals i dues targetes T10 del bus urbà.