Una empresa familiar de La Garriga dona un DEA al grup sanitari de l'ADF Bages-Moianès

Aquest nou aparell s'incorpora a la motxilla de primers auxilis de què disposa la facció sanitària de la federació

L'empresa Disterri fent entrega del DEA a l'ADF Bages-Moianès
L'empresa Disterri fent entrega del DEA a l'ADF Bages-Moianès | ADF Bages-Moianès
NacióManresa
24 de maig del 2019
Actualitzat a les 11:56h
L'empresa familiar Disterri de distribució alimentària -amb seu a La Garriga- ha fet una donació d'un Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA) a la Federació d'ADF Bages-Moianès, que servirà de suport al grup sanitari d'aquesta federació, que va crear-se aprofitant l'experiència, la formació i, en alguns casos, la dedicació professional en el món de la salut d'alguns dels voluntaris que en formen part.
 
En aquest sentit, ja fa un any que l'ADF Bages-Moianès compta amb un grup d'experts en sanitat que van equipats amb una motxilla on hi porten material per poder fer una primera assistència a la zona de l'incendi; mirar les constants vitals; valorar l'estat de la víctima, i fer els primers auxilis.
 
El grup sanitari també organitza, al llarg de l'any - i més concretament fora de temporada-, xerrades i jornades de formació als voluntaris de les ADF del Bages i del Moianès.
 
Ara, amb la donació d'aquest DEA, el grup estarà més reforçat si es donés el cas de trobar-se amb alguna aturada cardiorespiratòria de qualsevol persona que en aquells moments es trobi actuant en l'àrea de l'incendi.