El Manresa FS cau a Salou i es queda sense final a quatre de la Copa Catalunya (6-2)

Els manresans varen fer un pèssim primer període

24 de maig del 2019
Actualitzat a les 10:00h
Una molt defectuosa primera part amb els dos gols rebuts per errors individuals, varen sentenciar el Manresa FS en el matx de quarts de final de la Copa Catalunya davant el Salou (6-2), i els manresans no podran ser a la propera final a quatre per segon any consecutiu.

L'inici del partit va ser negatiu per als del Bages. El conjunt del Salou estava molt més ficat al matx, i a això se li van afegir dos errors individuals, que van comportar que la primera part dels manresans fos de les pitjors de la temporada.

Els jugadors manresans varen saltar a la segona part amb l'objectiu de donar la volta al partit. El Salou poc a poc va perdre forces i els bagencs tenien el partit de cara per poder remuntar-lo. Dos gols, primer de Corvo i desprès de Santa, aquest últim a sis minuts per al final, donaven aire a un Manresa que va acabar el partit amb un millor estat físic que el seu rival.

El tercer gol no arribava , dues pilotes al pal i poca definició en els metres finals van ser el detonant de la derrota, que va ser ampliada pels locals amb un doble penal a la frontal de l'àrea sense tanca i dos gols més a porta buida amb el Manresa jugant amb el porter jugador.

Abans, el conjunt de Paco Cachinero no va saber fer caure la sisena falta als de casa fins que el resultat ja estava tancat. Els de Marcos Angulo varen saber mantenir aquestes accions i en tot moment varen saber portar el partit cap al seu cantó.