La Generalitat podrà construir el futur Institut de Castellbell i el Vilar a la zona de la plaça Esteve Biosca

El departament d'Educació ha desestimat els terrenys de la zona esportiva perquè no compleixen els criteris urbanístics per acollir un equipament d'aquestes característiques

Terrenys que podran acollir el futur Institut Castellbell i el Vilar
Terrenys que podran acollir el futur Institut Castellbell i el Vilar | AjCbiV
Redacció
23 de maig del 2019
Actualitzat a les 16:04h
La Generalitat de Catalunya podrà construir el futur Institut d'Educació Secundària de Castellbell i el Vilar a la zona de la plaça Esteve Biosca, en uns terrenys molt propers on actualment s'ubica l'Institut Bages Sud. La Generalitat ha desestimat els terrenys de la zona esportiva al costat del poliesportiu per aixecar-hi el futur edifici, ja que no compleixen els criteris urbanístics per acollir un equipament d'aquestes característiques. Un dels principals impediments seria disposar d'un mínim de 7.000 metres quadrats i actualment aquesta zona disposaria de 3.000 metres quadrats.

Des de l'Ajuntament es continuarà treballant amb el departament d'Ensenyament i els serveis territorials del departament a la Catalunya Central per seguir defensant un ensenyament públic de qualitat. El projecte de construcció del nou institut no té data ni finançament de moment, però que el consistori el veu del tot necessari.