Patronal

Carles Pons, nou president de PIMEC Joves Catalunya Central

És el fundador de Reanima, que centra la seva activitat en la distribució de desfibril·ladors, la formació en emergències sanitàries i en primers auxilis

per Redacció, 23 de maig de 2019 a les 13:45 |
Carles Pons | PIMEC
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El nou president de PIMEC Joves Catalunya Central, Carles Pons, s'ha fixat diversos objectius després del seu nomenament en aquest càrrec a la patronal. Destaca que vol seguir fent una immersió total al teixit empresarial del territori: “Vull escoltar a les pimes i als professionals autònoms, saber quines mancances tenen i quines fortaleses els caracteritza. Amb aquesta informació treballarem per continuar millorar la seva competitivitat”.

El president de PIMEC Joves Catalunya Central s'ha mostrat partidari de donar continuïtat als anomenats ‘Networkings informals', per tal de facilitar al màxim una gran xarxa de contactes entre empreses i afavorir la relació entre elles per esbrinar possibles sinergies futures. “Crearem esdeveniments d'allò més informal, atractius i sobretot interessants”, ha assegurat després de manifestar la seva intenció de mantenir la feina feta fins ara amb l'administració, creant col·laboracions amb les institucions en benefici de les micro, petites i mitjanes empreses i dels professionals autònoms de la Catalunya Central.


En finalitzar els seus estudis de Formació Professional, Carles Pons va estar diversos anys vinculat al sector de les emergències mediques, quan va prendre consciència que hi havia un desconeixement general de la població enfront dels primers auxilis. A més, es va adonar de la falta de desfibril·ladors públics i, per això, va decidir muntar la seva pròpia empresa: Reanima, que centra la seva activitat en la distribució de desfibril·ladors, la formació en emergències sanitàries i en primers auxilis.

Els membres de la Junta Directiva de PIMEC Joves Catalunya Central en aquesta nova etapa són Carles Pons (Reanima), Clara Pariente, Gemma Gibert (Fauna Gibert), Laia Corral, Marcel Castanys (Fast Parcmotor), Meritxell Sanchez (Assessoria del Bages), Núria Soler (Bytelcom), Rubén Lozano (Araunvi), Sergi Macià (Mutuacat), i Xavier Baena.

 

Participació