El Montepio recaptarà fons per la investigació del càncer infantil per a Sant Joan de Déu de Barcelona

Diferents entitats i personalitats relacionades amb el món de la salut protagonitzaran la jornada "Projecte Marina", que tindrà lloc el dia 6 de juny

Redacció
23 de maig del 2019
Actualitzat a la 13:01h
El Montepio de Conductors ha col·laborat en l'organització d'un acte a l'Auditori de l'entitat sobre el càncer infantil, batejat sota el nom Projecte Marina, l'experiència personal de la Marina, una nena de 5 anys que després de 2 anys lluitant contra el càncer, no va poder guanyar-lo. Actualment, el seu avi i els companys de les penyes del Barça han volgut donar a conèixer la importància de les donacions per a la investigació d'aquesta malaltia amb la finalitat de recaptar fons a través de la venda de polseres. La iniciativa tindrà lloc el dijous 6 de juny, a les 7 de la tarda. El projecte neix de la Federació de Penyes del FC Barcelona del Bages, Berguedà i Cerdanya, i de les Penyes Cor de Catalunya  i Blaugrana de Manresa, per col·laborar amb l'hospital barceloní Sant Joan de Déu.

El Montepio ha promogut aquesta jornada de caràcter informatiu que permeti fer visible les dificultats que sorgeixen a l'hora d'investigar la cura d'aquesta malaltia. Per fer-ho, hi participaran diferents personalitats destacades en aquest sector com Joan Azemar, pediatre de l'Equip d'Atenció Primària Sagrada Família de Manresa; Emma Perrier, en qualitat de l'Obra Social d'Infància, Íngrid Benito, llicenciada en biologia i coordinadora de l'acte, a més d'un testimoni pendent de confirmació.

A més, hi col·laboraran altres entitats i organismes com l'Ajuntament de Manresa, l'Hospital Sant Joan de Déu, Canal Taronja, Ràdio Manresa i la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona, entre altres. Durant la jornada es farà presentació de les “polseres Candela”, un producte solidari que destina el 100% de la recaptació dels donatius que es fan a la investigació contra el càncer infantil i per acabar es farà un aperitiu final i es sortejarà una samarreta de Leo Messi.