Espiritualitat

Xarxa i el Grup de Diàleg Interreligiós proposen debatre sobre «El niño que domó el viento»

Tindrà lloc dissabte a les 5 de la tarda a l'Església de Jesucrist dels Sants dels Darrers Dies

per Redacció , 22 de maig de 2019 a les 17:18 |
Cartell d'«El niño que domó el viento» | Promocional
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dissabte, l'Associació Sociocultural Xarxa de Manresa i el Grup de Diàleg Interreligiós de Manresa proposen prendre la pel·lícula El niño que domó el viento, basada en fets reals, com a punt de partida per compartir i parlar de les diferències socio-económiques, del valor de l'educació, les relacions familiars, el paper de la comunitat i la lluita més enllà dels convencionalismes.

L'activitat es durà a terme a la seu de l'Església de Jesucrist dels Sants dels Darrers Dies, al Passeig Pere III, 10 de Manresa, a les 17h. És gratuïta i està oberta a tothom.


Sinopsi

William és un adolescent, per a qui els seus pares volen el que ells no han pogut tenir: una bona educació. No obstant això, la pobresa esdevé un obstacle gairebé insalvable. Quan la fam colpeja Malawi la vida es va complicant per a tota la població. Violència, robatoris, i fam amenacen la vida. No obstant això, William ha trobat en els llibres i en la seva observació de la realitat que l'envolta l'indici d'alguna cosa que pot salvar la seva família: el vent es pot convertir en electricitat. Només cal saber com fer-ho.

 

Participació