Castellnou de Bages tindrà un Centre de Dia per a gent gran de vint-icinc places

L'Ajuntament i el Departament de Treball, Afers Socials i Família signen un conveni segons el qual la Generalitat subvencionarà vint d'aquestes places

El Centre de Dia s'instal·larà al Centre Cívic de Castellnou
El Centre de Dia s'instal·larà al Centre Cívic de Castellnou | AjCnB
Redacció
22 de maig del 2019
Actualitzat a les 17:09h
L'Ajuntament de Castellnou i el Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat han signat un conveni per a la construcció i posada en marxa d'un Servei Integral a la Gent Gran en l'Àmbit rural de titularitat municipal i l'establiment d'un Centre de Dia de vint-i-cinc places per a persones grans depenents de caràcter temporal o permanent, vint de les quals seran subvencionades.

Això suposarà una inversió directa del Departament d'uns 120.000 euros anuals. L'Ajuntament facilitarà l'espai i el centre és econòmicament autosuficient i crearà llocs de treball locals.

L'espai idoni, segons les valoracions dels serveis tècnics de Sumar (empresa publica que gestionarà l'equipament), és el que ocupa l'actual bar de la piscina. Aquesta actuació no invalida les activitats a altres espais del Centre Cívic com les extraescolars ni condiciona cap de les altres gestions que es treballen des de l'Ajuntament, com pot ser aconseguir l'Institut Escola per a Castellnou, que segueixen el seu curs.