Francesc Santasusana serà el nou president del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

L'empresari manresà -que dirigeix, juntament amb Josep Santasusana, la corredoria d'assegurances Grup Santasusana- substituirà Lluís Ferrer al capdavant de la institució

Francesc Santasusana agafarà les regnes de la presidència del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona
Francesc Santasusana agafarà les regnes de la presidència del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona | Arxiu particular
Aina Font Torra
22 de maig del 2019
Actualitzat a les 12:49h
El manresà Francesc Santasusana Riera serà el proper president del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona, un ens amb més d'un miler d'associats que té com a objectiu la promoció social, la formació i l'assessorament dels mediadors d'assegurances així com dels serveis professionals que ofereix. 

La notícia del nou càrrec que ocuparà l'actual director de la corredoria d'assegurances Grup Santasusana l'ha donat a conèixer el portal web adndelseguro.com, que també ha explicat que en el marc de les eleccions de renovació dels membres de la Junta de Govern del Col·legi -que haurien de tenir lloc el proper 25 de juny- només s'ha presentat la candidatura del manresà. Això vol dir que, tal com estableixen els estatuts de la institució, no s'acabaran celebrant les eleccions perquè només hi ha una llista candidata a agafar el relleu de l'anterior. Per tant, Francesc Santasusana prendrà el timó de la corporació sense necessitat de votació.

La llista que encapçala l'empresari manresà està formada per trenta-set persones i substituirà la que fins ara presidia Lluís Ferrer, en la qual Santasusana també hi era present en el càrrec de Tresorer.