El Manresa FS buscarà a Salou la seva tercera presència en quatre anys a la Final a quatre de la Copa Catalunya

Redacció
22 de maig del 2019
Actualitzat a les 9:25h
El Manresa FS es conjura per ser a la Final a quatre de la Copa Catalunya
El Manresa FS es conjura per ser a la Final a quatre de la Copa Catalunya | MFS
El Manresa FS es troba a un pas de la Final a quatre de la Copa Catalunya de futbol sala. Els manresans jugaran aquest dijous a 1/4 de 8 del vespre al pavelló Milà de Salou els quarts de final contra l'equip local.

El Manresa FS té l’ocasió de posar el seu nom a aquesta fita per tercera vagada en quatre temporades. Per la seva banda, el Salou té l’oportunitat de fer-ho per primer cop i presentar representant tarragoní.

A la lliga els dos conjunts estant en situacions ben diferents, Manresa FS ha clos segon i el Salou no ha patit massa pel descens. Ara bé, aquest partit de dijous serà ben diferent amb dos equips al màxim nivell amb quaranta minuts per davant a cara o creu.

Pel Manresa, Salou sempre ha estat una plaça difícil, la classificació a la lliga no és fiable ni té en aquest cas cap baròmetre on poder fiar les opcions.

Ambdós euips buscaran rival per les finals del mes d’agost, l'Industrias Santa Coloma o el FC Barcelona. Per la seva banda, Mataró i Cerdanyola en l’altre partit de quarts de final, faran el mateix.

Per arribar fins aquí, els manresans han eliminat a la 4a ronda al Gsport de Ger a la Cerdanya per 2 gols a 7. Desprès als setzens de final a Vacarisses amb resultat final de 2 gols a 6 i a vuitens a Martorell davant el Sala 5 amb el marcador final de 3 gols a 5.

Per la seva banda, el Salou ha eliminat a Barnasants, Amposta i CCR Castelldefels, campió de lliga a 2a divisió B.