La natació manresana, reconeguda el la gala de la Federació Catalana

El CN Minorisa, Genís Rico, Queralt Velasco i Jordi Romero, entre els guardonats

Queralt Velasco
Queralt Velasco | Arxiu particular
Redacció
22 de maig del 2019
Actualitzat a les 8:31h
La Federació Catalana de Natació ha celebrat aquest dilluns la XVIII Diada de la Natació Catalana en el marc del CaixaFòrum, amb un ple absolut d'estrelles. Un any més, els esportistes catalans han estat els protagonistes de la gala amb més de 70 nedadors de totes les disciplines guardonats pels seus èxits esportius assolits durant el 2018.

Les protagonistes de la gala van ser Gemma Mengual i Èrika Villaécija que, juntament amb Ramon Geli, van rebre els escuts d'or de la FCN, la màxima distinció de l'entitat.

Del Bages, la gala va reconèixer el tècnic del Club Natació Minorisa fins la passada temporada, Genís Rico, per la seva trajectòria en el món de la natació un cop arribada la seva jubilació.

Dins del programa de reconeixement a tots els protagonistes es va fer el lliurament dels trofeus corresponents al Circuit Català de Travessies d'Estiu i de la Copa Catalana de Fons de la temporada passada, 2018-19, ambdues proves en categoria absoluta. Pel que fa a categoria masculina, Jordi Romero del CN Castellet va recollir el premi com a primer classificat. En categoria femenina, la manresana Queralt Velasco del CN Terrassa (enguany al CN Cervera) recollia el guardó pel seu tercer lloc. En la prova de la Copa de Fons, Queralt Velasco recollia el trofeu com a guanyadora absoluta de la prova.

A més a més, un gran nombre de clubs catalans també van estar guardonats, entre ells el Club Natació Minorisa per finalitzar en quinzena posició a la classificació de clubs, on un any més el CN Sabadell va rebre el reconeixement de Millor Club de Catalunya 2018.