Eleccions Municipals 2019

Primàries Manresa fa públic el seu programa electoral elaborat per la ciutadania

El document es divideix en quatre grans blocs: Govern Obert, Persones, Prosperitat i Habitabilitat

per Redacció, 21 de maig de 2019 a les 22:13 |
Presentació del programa de Primàries en assemblea | Primàries
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dimarts Primàries Manresa ha fet públic el programa electoral que defensarà durant el mandat vinent. El programa és fruit d'un treball que es va iniciar just després de les primàries que van tenir lloc el 23 de febrer. Durant aquests tres mesos la plataforma ciutadana ha dut a terme quatre assemblees ciutadanes per debatre els quatre grans blocs del programa -Govern Obert, Persones, Prosperitat i Habitabilitat- de forma oberta amb la ciutadania i amb la presència de diversos experts. També ha recollit propostes a través de les xarxes, del correu electrònic i parlant amb diverses entitats i particulars. El conjunt de propostes programàtiques van ser debatudes i aprovades de forma definitiva en una cinquena assemblea ciutadana que es va dur a terme el 5 de maig.

La independència, la capitalitat, la quarta revolució industrial, l'impuls del petit comerç i la participació ciutadana són els principals eixos del programa. Qualsevol temàtica que no estigui recollida en aquest, però que aparegui durant la legislatura, serà treballada igualment de forma oberta a través de les assemblees ciutadanes que es duran a terme periòdicament i en les quals els regidors electes donaran comptes de la seva activitat i recolliran les crítiques o propostes dels ciutadans o bé a través de votacions electròniques dels inscrits al registre de votants. 

 

Participació