El masculí de la Renaixença classificat per a la final estatal del Torneig Cruyff Court 6vs6

La final es disputarà el dia 2 de juny a Igualada

Els jugadors del masculí de la Renaixença celebrant la victòria
Els jugadors del masculí de la Renaixença celebrant la victòria | AjM
NacióManresa
21 de maig del 2019
Actualitzat a les 19:35h
Aquest diumenge passat, el Cruyff Court de Martorell va ser l'escenari de la semifinal territorial del torneig 6vs6 que promou la Fundació Johan Cruyff, on hi van participar els dos equips manresans guanyadors de la fase local: la Sèquia, en categoria femenina, i l'Escola Renaixença, en masculina, que van guanyar-se l'accés a a questa semifinal el passat 7 d'abril.

Les dues escoles manresanes es van posar a prova contra els centres vencedors de les seves  respectives fase locals de Terrassa, La Pobla de Segur, Igualada, Hostalets de Pierola i Martorell; totes elles amb un Cruyff Court al seu municipi. Aquesta era l'avantsala a la final estatal que se celebrarà a Igualada.

La jornada va reunir prop de 120 jugadors i jugadores que cursen 6è de rrimària i que pertanyen a la mateixa escola. Tots ells juguen sota les 14 normes que proposa la Fundació Johan Cruyff i que defensava l'astre holandès. Entre elles, els valors com el respecte, el treball en equip i la cooperació, que sobresurten abans que la competició més pura.

En categoria femenina, la Sèquia va quedar en una cinquena posició final després d'empatar  l'últim matx i acabar perdent als penals. En categoria masculina, el de la Renaixença va guanyar a la final contra l'equip amfitrió de Martorell per un 4 a 2, aconseguint, així, el passi a la Final Estatal del Torneig Cruyff Court 6vs6 que tindrà lloc el 2 de juny a Igualada amb la participació dels millors equips de les 25 poblacions de l'estat que disposen d'aquesta instal·lació.