UManresa celebrarà, dissabte, que fa 10 anys que imparteix el Grau d'Educació Infantil

Ho farà amb una jornada que reflexionarà sobre el paper dels docents a l'actualitat i que comptarà amb una ponència de la pedagoga M. Carmen Díaz

NacióManresa
21 de maig del 2019
Actualitzat a les 14:37h
La Fundació Universitària del Bages (FUB) commemoraran, aquest dissabte, 25 de maig, el desè aniversari dels estudis de Grau d'Educació Infantil. Ho farà amb una celebració que s'ha plantejat com una trobada d'antics alumnes i que comptarà amb la participació de la mestra i pedagoga especialitzada en Educació Infantil, María Carmen Díaz. A banda, la jornada també comptarà amb una taula rodona que porta per títol Ser mestra avui, en la qual hi participaran la mateixa Díaz juntament amb les exalumnes d'UManresa Núria Valdés i Marta Llebaria, i l'exprofessor de la universitat en qüestió, Jordi Cantons.

La festa del desè aniversari es farà just l'endemà de la presentació d'una de les innovacions que es van introduir al pla d'estudis durant el curs 2017-2018. Es tracta de les Accions Integradores, una proposta educativa que pretén promoure actituds prosocials en les estudiants del Grau i connectar la formació de mestres amb les necessitats de l'entorn. En aquesta segona edició hi han participat 66 estudiants que han treballat al costat de 15 entitats del territori en projectes relacionats amb l'educació. Les accions integradores es presentaran a l'Espai Francesc d'Assís de Manresa aquest divendres, 24 de maig, a dos quarts de cinc de la tarda.