El CECB proposa conèixer la Serra de Montlleó amb una excursió aquest diumenge

La ruta començarà des de la colònia dels Comtals a les vuit del matí

El CECB organitza una excursió per la Serra de Montlleó
El CECB organitza una excursió per la Serra de Montlleó | Anella Verda Manresa
NacióManresa
21 de maig del 2019
Actualitzat a la 13:42h
El Centre Excursionista de la Comarca del Bages (CECB) ha programat, per aquest diumenge, 26 de maig, una excursió en el marc del cicle Conèixer l'Entorn que descobrirà la Serra de Montlleó i els seus voltants. Es tracta d'una carena situada al sud del terme municipal que connecta la riera de Rajadell amb la riera de Guardiola que està inclosa dins del territori de cacera d'aus rapinyaires protegides.

La caminada (que serà circular) sortirà a les vuit del matí des del carrer de la Farigola de la colònia dels Comtals. D'allà, el recorregut seguirà per la riera del Cornet i pujarà fins al mirador dels Torrents i Montlleó (326 metres). La tornada es farà per sobre el balç dels Esparvers, per la riera de Rajadell i els seus gorgs, i pel turó de París.

La sortida té un preu de 5 euros per la gent que no sigui sòcia ni estigui federada; de 3 euros pels socis no federats, i de 2 pels federats que no siguin socis del CECB, i gratuïta pels socis i federats. Les inscripcions s'ha de formalitzar trucant al 93 872 29 12.