El beisbol escolar del Bages s'acomiadarà de la temporada amb una gran festa

Serà aquest dissabte al matí i hi participaran alumnes de nou centres de la comarca així com també membres del Beisbol Club Manresa i del Club Beisbol de Viladecans

La Bages Baseball League se celebrarà aquest dissabte
La Bages Baseball League se celebrarà aquest dissabte | Drac's
NacióManresa
21 de maig del 2019
Actualitzat a les 12:21h
Aquest dissabte, 25 de maig, el camp de beisbol de Manresa serà l'escenari d'una jornada festiva que pretén acomiadar la temporada amb tots aquells infants que han fet, durant aquest curs, alguna extraescolar relacionada amb l'esport en qüestió al seu centre educatiu.

Batejada com la Bages Baseball League, la proposta començarà a tres quarts d'onze del matí i inclourà partits i tallers de beisbol; inflables; premis per a tots els participants; una exposició, i un sorteig de material esportiu. També hi haurà servei de bar.

Els centres educatius que hi prendran part seran el CEIP Joncadella i l'Escola Ametllers de Sant Joan de Vilatorrada; l'escola Sant Miquel de Castellgalí; La Sèquia, el Serra i Húnter, el Fedac i el Pare Algué de Manresa, i l'escola Pigsoler de Sant Vicenç de Castellet. A banda d'aquests nou centres, també hi seran els membres del Beisbol Club Manresa i del Club Beisbol de Viladecans.

La Bages Baseball League està organitzada per l'Ajuntament de Manresa, la Federació Catalana de Beisbol i Softbol i el Consell Esportiu del Bages amb la col·laboració de Grupart.