Els Contes a l'Anella Verda tornen diumenge amb les històries de la colombiana Carolina Rueda

Serà aquest diumenge al Parc del Secà

La narradora colombiana Carolina Rueda explicarà contes al Parc del Secà de Manresa
La narradora colombiana Carolina Rueda explicarà contes al Parc del Secà de Manresa | Promocional
NacióManresa
21 de maig del 2019
Actualitzat a les 10:05h
Aquest diumenge, 26 de maig, les famílies amants de les històries apassionants tenen una cita al Parc del Secà, l'espai natural ubicat al Parc ambiental de Bufalvent. Concretament, a les barraques de vinya de Cal Pilet, des d'on la narradora de contes colombiana Carolina Rueda farà volar la imaginació de petits i grans.

Tot plegat s'emmarca en el cicle de Contes a l'Anella Verda, una iniciativa organitzada pel col·lectiu Meandre i el Parc de la Sèquia que pretén donar a conèixer, d'una manera lúdica i amena, l'entorn natural que envolta la capital del Bages als més menuts de casa. 

És per això que abans de la narració d'històries, els participants faran una petita caminada. La trobada serà a les deu del matí des de l'aparcament del Parc del Secà (al carrer Pau Miralda del polígon de Bufalvent). Des d'allà, una persona s'encarregarà de guiar les famílies fins a l'indret on s'explicaran els contes (les barraques de vinya de Cal Pilet), que es trobarà a un quilòmetre i mig del punt de sortida.

Després d'un bon esmorzar amb pa, oli, vi, sucre i xocolata, a les dotze del migdia Carolina Rueda agafarà el relleu de l'activitat per fer les delícies dels amants dels relats fantàstics i commovedors.

Els Contes a l'Anella Verda és una activitat gratuïta que compta amb el suport organitzatiu del Consorci del Bages per a la Gestió de Residus, MengemBages i el Pla Educatiu de l'Entorn de Manresa.