Prop de 300 persones assisteixen al debat electoral de Súria

El debat va reunir els candidats i les candidates que encapçalen les set llistes que concorren a les eleccions

Foto de grup dels candidats i candidates a l’Alcaldia de Súria
Foto de grup dels candidats i candidates a l’Alcaldia de Súria | AjSú
Redacció
20 de maig del 2019
Actualitzat a les 20:53h
Prop de tres-centes persones van assistir dissabte 18 de maig al debat electoral organitzat per l'emissora municipal Ràdio Súria i la revista El Salí al Teatre del Foment Cultural. L'acte va ser retransmès en directe per Ràdio Súria a través de la freqüència 107.8 FM, del web www.radiosuria.cat i del canal de l'emissora a YouTube, en el qual pot ser reproduït.

El debat va reunir els candidats i les candidates que encapçalen les set llistes presentades enguany a les eleccions municipals de Súria: Montserrat Juncadella (Junts per Súria), Pere Requena (GIIS), Albert Coberó (PSC), Marta Viladés (ERC), Carme Besa (aiS), Federico Serrano (Ciutadans) i Jorge Díez (CUP). La conducció del debat va anar a càrrec del periodista surienc Francesc Garriga.


El debat va tenir una durada aproximada de tres hores. L'expectació aixecada per l'acte va desbordar la capacitat de la platea del Teatre del Foment Cultural, i va ser necessari habilitar una part del vestíbul d'aquest recinte per ubicar-hi una part del públic.

En el transcurs de l'acte també es va destacar el gran seguiment registrat a través de les xarxes socials. Fins a aquest dilluns 20 de maig, l'enregistrament del debat a YouTube ja ha tingut més de 2.900 visualitzacions.

Amb motiu de la celebració del debat electoral es va començar a difondre l'etiqueta #votaSúria, que romandrà operativa durant tota aquesta setmana.

D'altra banda, l'emissora municipal Ràdio Súria oferirà un programa especial aquest diumenge 26 de maig amb motiu de la celebració de les eleccions municipals i les eleccions al Parlament Europeu.
Arxivat a