Artur Mas acompanyarà Valentí Junyent en l'acte central de campanya de Junts per Manresa

L'acte es farà aquest dimecres a les 19.30h a la Plana de l'Om

Redacció
20 de maig del 2019
Actualitzat a les 17:34h
Artuir Mas donarà suport a Valentí Junyent en l'acte de Junts per Manresa
Artuir Mas donarà suport a Valentí Junyent en l'acte de Junts per Manresa | Laura Busquets
L'expresident Artur Mas acompanyarà a l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, en l'acte central de campanya, que se celebrarà dimecres 22 de maig a les 19:30 h a la Plana de l'Om. La música en directe, a càrrec de Salva Racero, servirà per amenitzar un acte que també comptarà amb les intervencions del President Carles Puigdemont; del president del PDeCAT, David Bonvehí; de l'expresidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa; del regidor i número 3 de la llista de Junts per Manresa, Joan Calmet; i de la número 2 de la candidatura, Núria Masgrau.

Aquest serà el darrer esdeveniment de gran format que durà a terme Junts per Manresa. No obstant això, la candidatura que lidera Junyent, seguirà fent diversos actes de petit format per explicar als manresans i manresanes el projecte de ciutat i l'obra de govern.

Junyent s'ha compromès públicament a dur a terme 12 compromisos si torna a guanyar les eleccions. Alguns dels compromisos més importants són l'increment de places públiques de residències per a persones grans; l'impuls d'un pla de xoc per corregir les deficiències als edificis de les escoles públiques; la construcció d'aparcaments dissuasius a les entrades de la ciutat i la preparació d'un pla d'actuació per a la municipalització de la zona blava el 2023; el manteniment del pla de xoc d'1 milió d'euros per a la millora de l'espai urbà i el reforçament de la neteja viària per fer un nou salt de qualitat per assegurar uns carrers nets i una bona imatge de la ciutat; el desenvolupament del polígon del Pont Nou; el foment de l'activitat turística i la projecció de la ciutat aprofitant l'oportunitat de Manresa 2022; i la descentralització d'actes i activitats per afavorir els 22 barris de la ciutat.