Eleccions Municipals 2019

El conseller Calvet acompanya Junts per Castellnou en la presentació de la seva candidatura

per Redacció, 20 de maig de 2019 a les 11:34 |
Candidats de Junts per Castellnou amb el conseller Calvet | JxCat
Junts per Castellnou va presentar la seva candidatura i el seu programa divendres passat a l'auditori d'en Santi Arisa, al Serrat de Castellnou, acompanyats pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet.

Toni Batista encapçala aquesta llista totalment renovada, que va definir com a "nova, transversal i representativa de tota la comunitat del poble", valorant la important tasca que està fent cada un dels integrants del grup.


Junts per Castellnou va presentar les seves propostes amb un programa "senzill però treballat, amb idees que afavoreixen a tots els veïns, amb propostes fermes i amb la possibilitat d'implantar-les a Castellnou de forma imminent". 

Donada l'estructura "atípica" que caracteritza el municipi i la falta de comunicació que hi ha, aposten per apropar tots els veïns aprofitant les noves tecnologies, a través d'una app que els permeti estar comunicats del que passa al poble, puguin interactuar i obri la possibilitat de conèixer serveis de proximitat. 

Van destacar el servei de transport a demanda, com a proposta de mobilitat que permetrà desplaçar els veïns que ho necessitin a les línies interurbanes de Santpedor, des de parades més properes i en franges horàries més àmplies. Una proposta que es va traslladar al conseller Damià Calvet per tal que s'estudiï la possibilitat de la seva implementació.
 

Un altre punt del seu programa és la implementació del sistema de recollida porta a porta, basant-se en que a tots els municipis on ja està implantat les estadístiques en demostren els bons resultats, tant en quantitat de recollida com en qualitat de selecció, i es va aprofitar per traslladar també aquesta inquietud al conseller.

També van donar a conèixer d'altres propostes com la de destinar un pressupost participatiu per tal que les idees i participació de tot el poble estigui present en la seva transformació i es va fer molt d'èmfasi a la nova realitat de Castellnou i dels seus habitants, especialment de la gent gran. 

Per acabar es va fer entrega del llibre Recull històric de Castellnou de Bages escrit per en Pere Vila i que amb presència del seu fill, Josep Vila es va lliurar al Calvet.

L'acte va acabar amb la interpretació d'en Santi Arisa, d'una versió del cant dels Segadors, i un refrigeri amenitzat amb música en directe. 

 

Participació