L'Avinent Manresa es confirma com el millor club base amb sis podis en el Català de Clubs

El club manresà té un palmarès de 66 podis catalans d'equips, i 30 títols catalans en les diferents categories de base, des de 2008

Femení sub16 de l'Avinent Manresa, campiones de Catalunya
Femení sub16 de l'Avinent Manresa, campiones de Catalunya | CAM
Redacció
20 de maig del 2019
Actualitzat a les 10:40h
L'Avinent Manresa s'ha refermat aquest cap de setmana com el millor club català en les categories de base. 

Des de la temporada 2008, Club Atlètic Manresa ha escombrat cap a les seves vitrines un munt de títols i podis en el català de clubs de promoció que s'han celebrat any rere any, fins a sumar amb els d'aquest cap de setmana, 66 podis catalans d'equips, i d'ells, 30 títols catalans en les diferents categories de base. 

Aquest cap de setmana, en el català de clubs disputat en el Complex Esportiu Sagnier del Prat de Llobregat, on s'han reunit els trenta millors clubs catalans de promoció, l'Avinent Manresa ha aconseguit sis podis de vuit possibles, i tres títols catalans, dos subcampionats i un bronze. 

Títols catalans per a les formacions masculines sub14 i sub16, així com per a la femenina sub16. Subcampionats catalans per als combinats sub14 femení i sub10 masculí. Bronze català per a les sub12 femení. Han completat l'actuació manresana la 8a posició del sub10 femení i la 10a posició de la formació sub12 masculí.