Les Comes de Súria acollirà el cap de setmana la primera prova del Campionat d'Europa d'Ultra4

La King of Spain serà la primera prova del campionat d'Europa d'Ultra4 que arriba a l'Estat

Redacció
20 de maig del 2019
Actualitzat a les 9:59h
El pròxim 23, 24 i 25 de maig la finca de Les Comes, situada entre Súria i Callús, acollirà per primera vegada a l'Estat, una prova del campionat europeu d'Ultra4.

King of Spain, serà la primera de cinc trobades que es realitzaran al voltant d'Europa. La seguiran per ordre cronològic, la King of France que se celebrarà al juny, la King of Britain al juliol, la King of Portugal al setembre i a l'octubre tindrà lloc la King of Poland, l'última prova del campionat.

La Ultra4 és una disciplina nascuda de la King of the Hammers, un campionat creat als Estats Units el 2007 per Jeff Knoll i Dave Cole, el qual reuneix alguns dels cotxes més extrems del món per a superar obstacles a tota velocitat.

Actualment ja hi ha més de 30 participants inscrits, inclosos alguns dels millors pilots a nivell internacional. Així i tot, aquesta prova no només es dirigeix a pilots amb prototips extrems sinó que també accepta la participació de vehicles de sèrie amb lleugeres modificacions, UTV’s i cotxes amb diferent nivell de preparació.

En total hi ha 5 categories que diferencien els nivells de dificultat i de modificació dels vehicles participants. Tots els requisits tècnics i la tramitació d'inscripcions es realitzen a través de la web oficial d'Ultra4; www.ultra4europe.com. Així i tot, el dijous 23 de maig al matí també s'acceptaran noves inscripcions de participants que vulguin tramitar el seu registre directament a Les Comes.

Aquest gran espectacle del motor oferirà als visitants tots els serveis indispensables per a la celebració d'un esdeveniment del motor d'aquesta magnitud, inclosa una àmplia zona d'acampada, bar-restaurant, banys, dutxes, zones de públic, espais comercials i altres comoditats.

Aquesta 1a edició de la King of Spain és un esdeveniment imprescindible per a tots els amants del motor que vulguin gaudir d'un espectacle únic.

La venda d'entrades per a visitants es realitzarà in-situ a Les Comes el mateix dia de l'esdeveniment. Tota la informació de la prova es pot trobar a la web de Les Comes.
Arxivat a