Eleccions municipals 2019

Fem Manresa penja al web el seu programa electoral complet

Hi ha les 25 propostes principals i també hi desenvolupa totes les línies programàtiques que la candidatura defensarà els propers 4 anys

per Redacció, 20 de maig de 2019 a les 09:04 |
Candidats de Fem Manresa | Fem Manresa
La candidatura Fem Manresa, impulsada per la CUP, EUiA i Som Alternativa, ha penjat a la seva pàgina web el programa electoral amb el que concorre a les eleccions del proper diumenge dia 26. El document s'obre amb les 25 propostes que Fem Manresa ja havia fet públiques, i a continuació desenvolupa totes les línies programàtiques que la candidatura defensarà els propers 4 anys.

Les propostes de Fem Manresa s'articulen al voltant de cinc eixos programàtics: Dret a una vida digna, Feminismes, Dret a la ciutat, República i Dret al treball. Aquests són els cinc eixos que s'han treballat als cinc grups de treball, casdacun dels quals ha realitzat una trobada oberta. A partir de la feina dels grups de treball i de les trobades obertes, Fem Manresa ha elaborat el programa que ara es pot descarregar.


A part de les 25 propostes ja presentades, al programa s'analitza la situació actual de la ciutat, marcada pels diferents equips de govern, que independentment del color polític, han dut a terme polítiques continuistes que no han servit per solucionar les problemàtiques socials de la ciutat. El programa de Fem Manresa, després d'analitzar-les, proposa un seguit de solucions, que passen per prioritzar les polítiques socials, per garantir els drets de totes les persones, per assegurar els drets laborals, per implementar una ciutat amable i accessible i per fer de Manresa un referent en la protecció dels valors republicans. 

 

Participació