El sallentí Lluís Ruiz fa podi en la Trail de Menorca-Camí de Cavalls

La prova donava la volta a la illa amb un recorregut de 193 quilòmetres i 3.746 metres de desnivell positiu

Lluís Ruiz a l'arribada a meta
Lluís Ruiz a l'arribada a meta | Arxiu particular
19 de maig del 2019
Actualitzat a les 20:31h
El corredor sallentí Lluís Ruiz Oller (Minimalist Run) ha aconseguit ocupar la tercera posició en la Trail de Menorca-Camí de Cavalls i acabar-la amb un temps de 20h16'45", un cop superats els 193 quilòmetres de recorregut i els 3.746 metres de desnivell positiu.

La prova, que va donar inici aquest divendres i que va conduir tots els participants a donar la volta sensera a la illa de Menorca, ha estat dominada per Pere Lluís Garau (Altura-Sports), que l'ha comandat en gairebé tot el seu recorregut entrant guanyador amb un temps de 18h42'33". Només en el tram final de la prova, ha estat atrapat per Guillon Antoine (Hoka One One), que ha finalitzat amb el mateix temps que Garau.

Ruiz Oller s'ha incorporat en els darrers mesos a una/dues sessions setmanals de qualitat amb el grup de fons de l'Avinent Manresa per tal de millorar la seva velocitat de creuer en curses d'ultrafons del que es un especialista.