Eleccions Municipals 2019

Quim Torra visita Manresa i encoratja Valentí Junyent a tornar a guanyar les eleccions

El president i el batlle de la ciutat han passejat per la fira ExpoBages i s'han fotografiat al costat de l'escultura de Joaquim Amat-Piniella

per Redacció, 19 de maig de 2019 a les 20:03 |
Quim Torra amb l'equip de Junts per Manresa | JxManresa
El president Quim Torra ha visitat aquest diumenge a la tarda Manresa i s'ha reunit amb l'alcalde Valentí Junyent i amb la resta de l'equip de Junts per Manresa. La trobada ha servit per tractar diversos temes com les connexions entre Manresa i Barcelona, i la capitalitat esportiva, cultural, política i geogràfica que exerceix la ciutat en el territori de la Catalunya Central.

Junyent ha explicat detingudament a Torra les principals actuacions que ha dut a terme el govern que ha liderat durant 8 anys, com la reducció de l'enorme deute que hi havia a l'Ajuntament, la celebració de la Capital de la Cultura Catalana 2018, la millora dels registres d'ocupació de la ciutat, i la urbanització de la plaça Bonavista, entre moltes altres.


Torra s'ha interessat pels futurs reptes que encara Manresa i ha encoratjat a Junyent a tornar a guanyar les eleccions.

Torra i Junyent han passejat per la fira ExpoBages i el president ha volgut aprofitar la visita a Manresa per fotografiar-se al costat de l'escultura de l'escriptor manresà Joaquim Amat-Piniella, ubicada al davant de la biblioteca El Casino. 

 

Participació