Escena

Nova funció del Pot Petit a la sala gran del Kursaal, el dilluns 23 de setembre a les 18 h

Després de l'èxit de venda d'entrades per les dues funcions de l'espectacle de la gira dels "10 anys dalt l'escenari" al Kursaal, s'ha programat una tercera funció

per Redacció, 19 de maig de 2019 a les 16:30 |
El Pot Petit fa deu anys | Promocional
Després de l'èxit de venda d'entrades del concert d'El Pot Petit per les dues funcions del dia 22 de setembre a la sala gran del Kursaal, que estan pràcticament exhaurides, s'ha programat una nova sessió de l'espectacle el dilluns 23 de setembre a les 18 h. Les entrades es poden comprar a taquilles (d'11h a 13h de dimarts dissabte i de 18h a 21h de dimarts a diumenge) i per internet.

El Pot Petit celebra 10 anys plens d'aventures, ritmes, rialles i cançons amb un concert excepcional que només es podrà veure a 10 únics llocs! I una d'aquestes ciutats, serà Manresa. Voleu descobrir què hi ha dins El Pot Petit? Per aquesta ocasió tan especial us presentarem un trosset d'aquest món tan màgic on viuen la Jana, en Pau i la Melmelada Band! I per fer-ho comptarem amb tretze músics a l'escenari que faran sonar les cançons d'El Pot Petit com mai abans no les heu sentit.


Una experiència que volem que les famílies recordin per sempre. Una ocasió magnífica per viure les cançons que s'estan convertint en part de la banda sonora d'un gran nombre de llars. 

El preu de les entrades és de 10 euros per als menors de 12 anys (12 euros de 12 a 25 anys, amb descompte Galliner i majors de 65 anys, i 15 euros a preu normal).

 

Participació