Compromís amb Sant Joan demana «no resignar-se per acabar de fer possible el canvi»

La formació vinculada als comuns va celebrar divendres el seu acte central de campanya a la Sala de Cultura Cal Gallifa, on va comptar amb l'assistència de més de cent seixanta persones

Albert Marañón dirigint-se al públic durant l'acte central de Compromís amb Sant Joan
Albert Marañón dirigint-se al públic durant l'acte central de Compromís amb Sant Joan | Compromís
Redacció
18 de maig del 2019
Actualitzat a les 21:48h
Coincidint amb l'equador de la campanya electoral, Compromís amb Sant Joan va celebrar aquest divendres el seu acte central de campanya. Previst inicialment al Pati de la Ludoteca, degut a la pluja es va acabar traslladant a l'interior de Cal Gallifa, i va comptar amb l'assistència de més de 160 persones. L'acte va ser amenitzat per música en directe a càrrec de Joaquín Romero, membre de la candidatura, i una botifarrada final. 

El candidat a l'alcaldia, Albert Marañón, va fer una crida durant la seva intervenció a no resignar-se, a ser conscient que "tenim molt més poder del que ens han fet creure, i que no tenim perquè conformar-nos amb què continuïn governant els mateixos". 

Per a Marañón, el dilema del proper 26 de maig a Sant Joan de Vilatorrada és clar: continuïtat o canvi. "O aquells que han deixat immers el poble en una autèntica paràlisi al llarg de 8 anys; o canvi, per posar Sant Joan en marxa, per reactivar el poble, per tenir les persones com a gran prioritat i per tenir un poble més ben cuidat". 

El candidat a l'alcaldia va reivindicar a Compromís com la única garantia de canvi a les properes eleccions municipals. "Tenim les propostes, el projecte, i un equip preparat, amb capacitat de treball, amb experiència, i la il·lusió per garantir el canvi necessari al nostre poble". 

Marañón va assenyalar que "Compromís ens estem deixant la pell per portar el canvi al nostre poble, però volem i necessitem el suport i participació de tothom. Tenim projecte, i un bon programa amb 200 propostes concretes gràcies a les aportacions de més d'un centenar de persones, i ara el que cal és que també entre totes i tots, forcem un canvi d'etapa a Sant Joan". Així va fer una crida a la última setmana de campanya a "aprofitar cada espai, cada conversa al bar, al forn de pa, al mercat on sigui per convèncer a tothom que cada vot compta, que si realment volem un canvi, cada vot és imprescindible per fer-lo possible". 

L'acte va comptar també amb les intervencions de Núria València, número 3 de la candidatura; Alfons Palacios, president de MES; i Marc Parés, Diputat de Catalunya en Comú.