Nuet assegura sentir-se «orgullós que EUiA hagi apostat» per Fem Manresa

El coordinador general d'EUiA ha assistit aquest dissabte a la presentació de la llista de suport de la formació rupturista manresana

Joan Josep Nuet, mentre es preparava per atendre la premsa, amb els primers quatre candidats de Fem Manresa
Joan Josep Nuet, mentre es preparava per atendre la premsa, amb els primers quatre candidats de Fem Manresa | Pere Fontanals
18 de maig del 2019
Actualitzat a les 21:31h
Joan Josep Nuet, coordinador general d'EUiA, ha estat aquest dissabte a Manresa repartint propaganda de Fem Manresa junt a la cap de llista Roser Alegre i altres candidats i després ha assistit a la presentació de la llista de suport de la formació rupturista manresana que ha tingut lloc a la plaça Catalunya. Fem Manresa és la confluència de la CUP, EUiA i Som Alternativa.

Nuet ha destacat que Fem Manresa "és una experiència innovadora, una experiència de suma, de gent diferent" que "pica molt fort en aquesta ciutat, que la vol repensar i la vol refer". El coordinador general d'EUiA s'ha mostrat convençut que Fem Manresa "tindrà un resultat magnífic" que ajudarà a que "el model pioner de Manresa s'exporti a altres ciutats".

Nuet ha trobat interessant la fórmula de Fem Manresa "que uneix l'independentisme, el sobiranisme, i les esquerres transformadores" que volen "trencar amb els estereotips del règim del 78 i que pensen les ciutats d'una manera totalment diferent a com s'han pensat fins ara". 

"Manresa és una capital molt important, -ha seguit- i estem molt contents, molt orgullosos, que la nostra assemblea d'EUiA d'aquí hagi apostat de forma ferma per Fem Manresa". Finalment, s'ha mostrat convençut que "la nit del 26 de maig ho podrem celebrar" i que aquest exemple "el podrem ensenyar a molts llocs perquè en prenguin nota i puguin fer coses semblants".
 

Membres de la llista de suport de Fem Manresa, en la foto de grup Foto: Pere Fontanals


Llista de suport

La plaça Catalunya ha acollit la presentació de la llista de suport de Fem Manresa, que compta amb més de 230 persones que han signat el manifest. Maite Uró, Gabriela Islas, Rufí Cerdan i Albert Espelt han estat els encarregats de transmetre el seu testimoni de suport a la candidatura d'esquerres.

La música de l'activista Oriol Barri i el parlament final de la cap de llista Roser Alegre han donat pas a la foto final de grup.