Unes 200 persones participen a la tercera jornada de portes obertes de la UPC Manresa

Cada grup d'estudiants ha pogut passar pels diferents espais destinats a cada grau: tallers, aules, laboratoris, museu,...

Un grup d'estudiants durant la visita a la UPC
Un grup d'estudiants durant la visita a la UPC | UPC
Redacció
18 de maig del 2019
Actualitzat a les 15:56h
Unmes 200 persones interessats en la oferta formativa de la UPC Manresa han visitat l'escola durant la jornada de portes obertes d'aquest dissabte. Tots han assitit a unes sessions de benvinguda on se'ls ha donat informació general del centre i després se'ls han ensenyat les instal·lacions i se'ls hi informat de manera més personalitzada de tots els graus que s'imparteixen a la universitat.

Com a novetat, aquest any s'ha optat per organitzar més jornades de portes obertes amb l'objectiu de fer jornades amb grups més reduïts que l'any anterior, i així poder donar una millor atenció als assistents. La d'aquest dissabte ha estat la tercera jornada, a les anteriors ja van venir unes 350 persones, i encara en queda una a la que ja hi tenim molts inscrits.

Cada grup d'estudiants ha pogut passar pels diferents espais destinats a cada grau: tallers, aules, laboratoris, museu,... on responsables dels graus i estudiants d'aquests els donaven informació específica dels graus i els resolia tots els dubtes que plantegessin.

La jornada ha comptat amb la implicació transversal dels membres de la UPC Manresa. Estudiants, professors i personal d'administració i serveis han acompanyat els visitants i han donat una visió del centre des de la òptica de la seva posició en el centre educatiu.