El conseller Calvet visita els principals projectes que te engegats Sallent

L'alcalde David Saldoni li ha mostrat l'obertura del municipi al riu i li ha explicat el projecte que el govern té per al barri de l'Estació

Representants de Territori i de l'Ajuntament durant la visita a Sallent
Representants de Territori i de l'Ajuntament durant la visita a Sallent | AjSllt
Redacció
18 de maig del 2019
Actualitzat a les 15:49h
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha visitat aquest divendres les principals obres que s'estan portant a terme a Sallent, i que han estat fetes gràcies al suport econòmic de la Generalitat de Catalunya.

L'alcalde, David Saldoni, ha acompanyat el conseller en una visita que s'ha iniciat contemplant l'obertura de Sallent al riu, la rehabilitació i millora de l'entrada del municipi amb l'ascensor d'accés a la Rampinya i els treballs de reforma del carrer Carretera, que fins fa pocs mesos era titularitat de la Generalitat de Catalunya. 

Paral·lelament, Calvet ha visitat el barri de l'Estació, que afronta el final de molts anys de problemes i tramitacions. En aquest moment ja es pot albirar un futur esperançador. L'alcalde de Sallent, li ha explicat que volen transformar el barri de l'Estació convertint-lo en el Parc de l'Estació, un espai pel lleure, esport i convivència de referència no només pels sallentins i sallentintes, sinó per a tota la comarca del Bages.

Per altra banda, Saldoni li ha mostrat al conseller l'estructura inacabada que hi ha davant del pavelló de Sallent i que actualment és propietat de la SAREB. En aquesta zona hi ha prevista la construcció de més de 100 habitatges, però falta un promotor que ho vulgui tirar endavant. En aquest sentit, el conseller i l'alcalde han estat parlant de possibles vies a estudiar per desencallar aquesta inversió.

La trobada també ha servit perquè Saldoni demanés al conseller Calvet més eines per poder gestionar el parc d'habitatges buits que hi ha a Sallent, molts d'ells inacabats i que estan en mans de grans tenidors, com bancs o grups inversors.