Dol oficial

L'Ajuntament de Castellgalí decreta tres dies de dol per la mort del regidor Miguel Largo

Aquest dissabte ha celebrat un ple extraordinari amb crespons negres a les banderes oficials

per Redacció, 18 de maig de 2019 a les 13:01 |
El ple extraordinari de l'Ajuntament de Castellgalí guarda un minut de silenci per la mort de Miguel Largo | Pere Fontanals
Crespons negres a les banderes de l'Ajuntament de Castellgalí per la mort, aquest divendres, del regidor de Governació, Medi ambient i Turisme, Miguel Largo Coca, als 44 anys. En saló de sessions ple de gent, amb gent a fora,per seguir el ple extraordinari que ha decretat, per assentiment, tres dies de dol al municipi. Al ple hi han assistit representants del PSC a diversos municipis de la comarca, i del govern de Sant Vicenç de Castellet, on Largo treballava i tenia vincles personals. També la presidenta comarcal del PDECat, Ivet Castaño, ha assistit a ml'acte.

En un ambient francament compungit, l'alcalde Cristòfol Gimeno ha confessat sentir "ràbia, impotència i dolor" davant la mort del regidor Miguel Largo. Gimeno ha donat el condol a la família, principalment a la seva esposa Mari Luz i als seus dos fills, i ha destacat la "dedicació, convicció i lleialtat" que Largo ha demostrat a Castellagalí en aquests més de cinc anys de regidor de govern, i la "tenacitat, constància i lleialtat" que ha tingut en el seu treball. L'alcalde ha hagut d'aturar diverses vegades la seva intervenció per l'emoció del moment.


Les portaveus d'ERC i el PDECat a l'Ajuntament de Castellgalí, en la seva intervenció, també han donat el seu condol a la família i als companys socialistes. El ple ha començat i ha finalitzat amb un minut de silenci.

El funeral per la mort de Miguel Largo Coca se celebrarà dilluns a les 11 del matí a l'església parroquial de Sant Vicenç de Castellet.

 

Participació