El Nou Congost acollirà dissabte també un partit solidari a favor de pediatria d'Althaia

Abans i durant el partit es realitzaran activitats de la campanya #PosemhiElCor

Presentació de les activitats solidàries que es portaran a terme al Nou Congost
Presentació de les activitats solidàries que es portaran a terme al Nou Congost | BàsquetManresa
Redacció
17 de maig del 2019
Actualitzat a les 19:32h
La Fundació Althaia i el Bàsquet Manresa han presentat el partit solidari d'aquest dissabte al Nou Congost que coincidirà amb la 33a jornada de la Lliga Endesa que enfrontarà el BAXI Manresa i el Fuenlabrada, aquest dissabte al vespre. A través d'un sorteig, els espectadors podran posar el seu granet de sorra i col·laborar amb la campanya #PosemhiElCor, que té diversos projectes per millorar les àrees d'atenció a infants i joves. 

En l'acte de presentació, Montse Seubas, Responsable de l'àrea Social del Bàsquet Manresa, ha explicat l'acció solidària que es durà a terme. Seubas ha explicat que hi haurà, "a partir de dos quarts de 7 de la tarda, inflables per als més menuts i voluntaris d'Althaia i jugadors del Bàsquet base que vendran tires per al sorteig, que tindrà lloc després del tercer quart". Es podrà col·laborar amb la causa comprant tires per al sorteig, piruletes solidàries, o bé fent una transferència, targeta de crèdit, o Bizum.

Més tard, Antònia Raich, cap de Comunicació, participació i mecenatge d'Althaia, ha agraït "que el Bàsquet Manresa col·labori en una jornada tant significativa com aquesta". Raich ha explicat que des de fa gairebé 3 anys es treballa en diverses campanyes, però que aquest 2019 es treballa per millorar els serveis de determinades àrees. 

Montserrat Garriga, cap clínica del servei de Pediatria d'Althaia ha explicat les noves estructures que es volen construïr, com un espai "on els pares puguin estar 24 hores amb els seus nadons, on puguin prendre part de les cures". Per poder realitzar això, es necessita millorar l'espai. Això ajudaria a créixer l'espai i a millorar l'atenció dels nadons que han de passar temps hospitalitzats.

Anna Gómez, cap de la unitat d'infermeria de Pediatria i Neonatologia, apuntava que "caldria millorar les estructures; cal que els nens estiguin igual de ben cuidats, però més com a casa; per això es necessita integrar estructures".
Arxivat a