El BAXI Manresa s'aferra a les opcions de play-off que li queden

El Nou Congost presentarà un ple absolut davant el Fuenlabrada aquest dissabte al vespre

El BAXI Manresa té un partit gairebé vital dissabte per ser al play off
El BAXI Manresa té un partit gairebé vital dissabte per ser al play off | E. Cobos
17 de maig del 2019
Actualitzat a les 22:50h
Guanyar per arribar amb opcions a la darreres jornada. Aquest és l'objectiu del BAXI Manresa a la trenta-tresena jornada (dissabte, 20.30h). Els bagencs ho faran sense Corey Fisher, Ryan Toolson i Erik Murphy però amb un Nou Congost ple a rebentar. Dijous el club va anunciar que s'havien esgotat les invitacions disponibles per als socis. Al davant, hi haurà un Fuenlabrada que arriba a Manresa amb la feina feta. El BAXI Manresa duu una ratxa de quatre derrotes seguides però continua depenent de sí mateix per ser als play-off vint-i-un anys després. 

Joan Peñarroya ha definit la setmana com a "normal" tot i les baixes que ja sabia que tindria de cara al partit de dissabte. L'estat d'ànim de la plantilla no era el millor dimarts però a mida que han passat els dies ha anat millorant. El tècnic es mostra satisfet dels entrenaments. Sobretot dels dos darrers dies. "La situació és dolenta en quant a efectius però l'hauríem signat amb sang a principi de temporada", ha comentat.

Una plantilla tan curta com la que té el BAXI Manresa no espanta un Peñarroya que responsabilitza els jugadors de la bona temporada que ha fet tot l'equip. "Hi ha jugadors que fan unes coses i uns que en fan unes altres. Però els que juguin ho faran amb responsabilitat", explica l'entrenador egarenc. 


Aquesta setmana ha estat de molta activitat a les xarxes socials entre els aficionats. Peñarroya agraeix aquest suport i considera que la temporada que han fet els en fa mereixedors. I quan a Peñarroya se li pregunta si és una llàstima acabar la temporada amb una mala ratxa de derrotes l'entrenador no la dona per finalitzada. "No hem acabat. Demà (per dissabte) tenim un partit important. És un partit molt il·lusionant que jugarem amb ambició. Ens falten jugadors però hi hem de buscar solucions. Hem treballat per trobar-les", explica Peñarroya. 

El Fuenlabrada va aconseguir la permanència la jornada passada després de derrotar el Guipúscoa als instants finals. L'equip del sud de Madrid no es juga res al Nou Congost. Però no seria la primera vegada que donen un disgust als del Bages sense necessitar imperiosament el triomf. Peñarroya es prepara per jugar contra "el millor Fuenlabrada". Jota Juspinera, entrenador del Fuenlabrada, té la baixa de Marko Popovic.. El croat ha anunciat aquesta setmana que es retirà quan acabi el curs 2018/19. Una altre dels al·licients serà veure en acció el manresà Marc Garcia. L'escorta ha protagonitzat una temporada irregular amb bones actuacions algunes jornades i altres de més discretes. Christian Eyenga i Paco Cruz són dos jugadors amb una gran capacitat de fer mal i que caldrà que els jugadors del BAXI Manrea vigilin de ben a prop. 
Arxivat a