La Diputació redacta el projecte executiu d'adequació del Casal de la Quintana de Talamanca

Imatge virtual del nou Casal Quintana de Talamanca
Imatge virtual del nou Casal Quintana de Talamanca | DiBa
Redacció
17 de maig del 2019
Actualitzat a les 16:46h
La Diputació de Barcelona ha redactat el projecte executiu de l'adequació del Casal del barri de la Quintana de Talamanca, el que ha de permetre la licitació de les obres per a la seva reforma que tenen un cost previst de 288.113 euros. Gràcies a aquestes obres, l'edifici del casal, que consta de dos espais, una sala a la primera planta i un magatzem a la planta soterrani, podrà acollir actes cívics i culturals propis d'un casal, com tallers, exposicions, reunions d'entitats i activitats formatives, amb les condicions necessàries de seguretat i confort pels usuaris.

L'objectiu del projecte és adequar la planta baixa de l'edifici existent a l'ús de casal, amb les condicions de seguretat i accessibilitat necessàries, i millorant-ne la seva funcionalitat. Per tal de facilitar la inversió, el projecte executiu planteja que les actuacions es desenvolupin en dues fases.

En una primera fase es posarà en funcionament una aula, un office, un magatzem de proximitat i els serveis sanitaris. En la segona fase, entrarà en funcionament la resta de la planta, amb una sala de major capacitat, comunicada amb el primer espai.