La feina de sala i la presència a Google, en la Jornada de Formació del Gremi d'Hoteleria

Es preveu la participació d'un centenar de professionals i estudiants del sector del territori dilluns a la Fundació Alícia

Imatge d'arxiu d'una Jornada de formació del Gremi
Imatge d'arxiu d'una Jornada de formació del Gremi | GHiTB
Redacció
17 de maig del 2019
Actualitzat a les 16:23h
Cuiners, cambrers i digitalització, aquesta és la targeta de presentació de la 18a edició de la Jornada de Formació del Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages que celebra el proper dilluns 20 de maig a la Fundació Alícia. La trobada arriba a la majoria d'edat amb la previsió de reunir més d'un centenar de professionals i estudiants d'hoteleria i restauració al territori. La jornada es proposa posar en valor la feina que fan cambrers i cambreres a la sala dels restaurants i per això inclourà un interessant diàleg entre Josep Pelegrín, professor i millor sommelier d'Espanya l'any 2016, i Toni Boada, responsable de sala del restaurant Disfrutar de Barcelona.

Un dels atractius de la Jornada serà la intervenció de Xavier León, consultor de màrqueting digital, SEO i SEM a PIMEC, que explicarà com posicionar els negocis del sector de l'hostaleria i la restauració a Google i obtenir bons resultats.

Cuina i còctels d'Ignasi Domènech

La figura d'Ignasi Domènech mantindrà el protagonisme en l'edició de 2019 de la Jornada de Formació a través d'un showcooking de reversions de còctels i plats de l'il·lustre cuiner. David Navarro, subcampió d'Espanya de cocteleria, i Dani Valverde, xef del restaurant Can Dani, seran els autors d'una sessió que promet. I la cuina i el producte també tindran un espai amb la intervenció d'Òscar Albinyà, cap del departament tècnic de Sosa, una empresa especialitzada en l'elaboració d'ingredients per a cuiners i pastissers.

La sessió començarà amb la intervenció centrada en l'obligatorietat de les empreses de restauració en concepte de la gestió de recursos humans: canvis, efectes i mesures urgents, que anirà a càrrec de l'advocat de Feliu Consultors, Jordi Portella. El programa també inclourà la difusió del projecte turístic de Sant Fruitós L'origen gastronòmic de la Festa de l'Arròs en què participaran l'antropòleg Joan Ribas i el cuiner de la Fundació Alícia Marc Puig Pei.

Inscripcions gratuïtes

La jornada és gratuïta i les inscripcions es mantenen obertes a través del correu electrònic [email protected]

Programa de la Jornada

9.00-9.20h: L'Obligatorietat de les empreses de restauració en concepte de la gestió de RRHH: canvis, efectes i mesures urgents. Jordi Portella, de l'àrea Laboral de Feliu Consultors.

9.20-9.40h: Presentació de les Jornades

9.40-10.40h: El posicionament del meu negoci a Google. Com gestionar-lo i millorar-lo. Xavier León, consultor de màrqueting digital, SEO i SEM a PIMEC.

10.40-11.40h: Demostració pràctica de productes SOSA. Óscar Albinyana, cap del departament tècnic de Sosa.

11.40-12.00h: Coffee Break

12.00-12.45h: La Cocteleria d'Ignasi Domènech. Showcooking de reversions de còctels i plats d'Ignasi Domènech. David Navarro, subcampió d'Espanya de cocteleria. Dani Valverde , Xef del restaurant Can Dani.

12.45-13.15h: Projecte Turístic de Sant Fruitós. L'Origen gastronòmic de la Festa de l'Arròs. Joan Ribas, antropòleg. Marc Puig Pei de la Fundació Alícia.

13.15-14.15h: Diàleg entre cambrers. Josep Pelegrín, professor i sommelier de l'escola Joviat i Millor Sommelier d'Espanya 2016. Toni Boada, responsable de sala del restaurant Disfrutar de Barcelona. 

14.15h: Cloenda de les Jornades