17
de maig
del
2019
Actualitzat
a les
15:09h
Aquest dimecres, quatre alumnes de l'Escola d'Hoteleria Joviat de Manresa, van quedar guanyadors absoluts en el XVI Concurs de Joves Cuiners/res i Cambrers/res de Catalunya organitzat per la revista Cuina i el Departament d'Ensenyament.
Un total de setze escoles d'hostaleria catalana es disputaven el primer premi d'aquest concurs tan important. En l'edició d'enguany, el concurs se celebrava a l'Institut Escola d'Hosteleria i Turisme de Lleida. L'equip de Joviat estava format per dos alumnes de cuina (Rubén Martínez i Albert Ureña) i dos alumnes de serveis (Marta Farré i Mireia Riba).
Totes les escoles havien d'elaborar un projecte comú, el d'un restaurant, i representant-lo en els plats i el servei, reinterpretant dues receptes del receptari tradicional: arròs amb conill, cóc de maçana i elaborant també un còctel Margarita, tot equilibrant innovació i tradició.
Un total de setze escoles d'hostaleria catalana es disputaven el primer premi d'aquest concurs tan important. En l'edició d'enguany, el concurs se celebrava a l'Institut Escola d'Hosteleria i Turisme de Lleida. L'equip de Joviat estava format per dos alumnes de cuina (Rubén Martínez i Albert Ureña) i dos alumnes de serveis (Marta Farré i Mireia Riba).
Totes les escoles havien d'elaborar un projecte comú, el d'un restaurant, i representant-lo en els plats i el servei, reinterpretant dues receptes del receptari tradicional: arròs amb conill, cóc de maçana i elaborant també un còctel Margarita, tot equilibrant innovació i tradició.