Premis

La Joviat guanya el XIV Concurs de joves cuiners i cambrers de Catalunya

Rubén Martínez, Albert Ureña, Marta Farré i Mireia Riba són els alumnes que van representar l'escola manresana al concurs

per Redacció, 17 de maig de 2019 a les 15:05 |
Equip de la Joviat que es va imposar en el concurs | Joviat
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dimecres, quatre alumnes de l'Escola d'Hoteleria Joviat de Manresa, van quedar guanyadors absoluts en el XVI Concurs de Joves Cuiners/res i Cambrers/res de Catalunya organitzat per la revista Cuina i el Departament d'Ensenyament.

Un total de setze escoles d'hostaleria catalana es disputaven el primer premi d'aquest concurs tan important. En l'edició d'enguany, el concurs se celebrava a l'Institut Escola d'Hosteleria i Turisme de Lleida. L'equip de Joviat estava format per dos alumnes de cuina (Rubén Martínez i Albert Ureña) i dos alumnes de serveis (Marta Farré i Mireia Riba).


Totes les escoles havien d'elaborar un projecte comú, el d'un restaurant, i representant-lo en els plats i el servei, reinterpretant dues receptes del receptari tradicional: arròs amb conill, cóc de maçana i elaborant també un còctel Margarita, tot equilibrant innovació i tradició.

 

Participació