La Joviat guanya el XIV Concurs de joves cuiners i cambrers de Catalunya

Rubén Martínez, Albert Ureña, Marta Farré i Mireia Riba són els alumnes que van representar l'escola manresana al concurs

Equip de la Joviat que es va imposar en el concurs
Equip de la Joviat que es va imposar en el concurs | Joviat
Redacció
17 de maig del 2019
Actualitzat a les 15:09h
Aquest dimecres, quatre alumnes de l'Escola d'Hoteleria Joviat de Manresa, van quedar guanyadors absoluts en el XVI Concurs de Joves Cuiners/res i Cambrers/res de Catalunya organitzat per la revista Cuina i el Departament d'Ensenyament.

Un total de setze escoles d'hostaleria catalana es disputaven el primer premi d'aquest concurs tan important. En l'edició d'enguany, el concurs se celebrava a l'Institut Escola d'Hosteleria i Turisme de Lleida. L'equip de Joviat estava format per dos alumnes de cuina (Rubén Martínez i Albert Ureña) i dos alumnes de serveis (Marta Farré i Mireia Riba).

Totes les escoles havien d'elaborar un projecte comú, el d'un restaurant, i representant-lo en els plats i el servei, reinterpretant dues receptes del receptari tradicional: arròs amb conill, cóc de maçana i elaborant també un còctel Margarita, tot equilibrant innovació i tradició.