L'Espai Jove Joan Amades acull l'exposició «Vestida de Nit» per visibilitzar el transvestisme

L'autora de la mostra, Queralt Altarriba, afirma que "ets heterosexual i del gènere que t'imposa el sistema fins que tu no demostres el contrari"

Redacció
17 de maig del 2019
Actualitzat a les 14:50h
L'exposició fotogràfica Vestida de nit, de Queralt Altarriba es podrà veure a l'Espai Jove Joan Amades - Oficina Jove del Bages (C/ Sant Blai, 14), del 20 al 31 de maig.

La mostra presenta 14 imatges amb l'objectiu de fer un retrat íntim i social sobre la llibertat d'expressió en el gènere sobre els cossos. Queralt Altarriba pren una perspectiva social i explica algunes expressions del gènere a través del procés del transvestisme o el cross-dressing per sacsejar i fer reflexionar a l'espectador.

L'autora afirma que "ets heterosexual i del gènere que t'imposa el sistema fins que tu no demostres el contrari. I totes les persones que volen sortir d'aquest binarisme (home-dona) segurament s'han sentit jutjades, discriminades o agredides per la societat en algun moment".

Les imatges de la mostra estan preses a casa dels protagonistes mentre es preparen per sortir a una festa o per fer una actuació a la discoteca. Segons l'autora, s'identifiquen amb el gènere masculí, però quan els hi ve de gust es transvesteixen.

L'horari d'entrada lliure per visitar la mostra fotogràfica Vestida de nit és: dilluns, dimarts i dijous de 9 a 14h i tardes de dilluns a divendres de 16 a 19h.